Colocatie

Colocatie kunt u bij Hostingpower Internet Services tegen aantrekkelijke tarieven onderbrengen. Daardoor kunt u gebruik maken van een uitstekend uitgeruste colocatie ruimte en een razendsnel netwerk. Met een eigen colocatie server bent u niet langer afhankelijk van anderen in de keuze van uw server, operating system en aanvullende software. U behoudt dus zelf de volledige controle over de hard- en software en kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang krijgen tot uw colocatie server. Wanneer u nog niet over een eigen server beschikt kunnen wij u deze ook leveren.

Uw colocatie server moet in een serverkast geplaatst kunnen worden en dient daarom in 19″ rackmount formaat aangeleverd te worden. Uw colocatie server wordt geplaatst in een uitstekend uitgeruste colocatie ruimte te Breda en Capelle aan den IJssel, omgeving voor professioneel gebruik die niets te wensen over laten ten aanzien van bereikbaarheid, performance en stabiliteit.

Uw colocatie server wordt aangesloten op een razendsnel netwerk dat gebruik maakt van meerdere verbindingen om al het verkeer zo snel mogelijk af te leveren op de bestemming. Het hele netwerk is bovendien redundant (dubbel) opgebouwd om de continuïteit te waarborgen wanneer eventueel een verbinding weg valt.

Natuurlijk zijn er op de markt meerdere bedrijven welke colocatie aanbieden,
maar waarom zou u nou juist bij ons een colocatie bestellen?

Een aantal voordelen:
– Ruime keuze van controle panelen
– Snelle en deskundige ondersteuning
– Degelijke Service Level Agreement
– 24/7 Toegang tot het datacenter
– Supersnel en stabiel netwerk
– Helpt u graag bij het verhuizen van uw colocatie server

Standaard voorzieningen:
– 90 cm diepe kasten
– Toegangscontrole
– Online traffic statistieken
– 3 IP-adressen (meer is mogelijk op aanvraag)
– 99,98% Netwerk Uptime
– 24/7 Support
– Extra storingsnummers