Linux Hosting

Linux hosting pakket op het internet kunt u snel en gemakkelijk bestellen via Hostingpower Internet Services. Een linux hosting pakket kunt u gebruiken voor het plaatsen van uw eigen website, apllicaties, bestanden e.d.

Als linux hosting provider zorgen wij ervoor dat uw eigen domeinnaam aan uw website / linux hosting pakket wordt gekoppeld en dat u email kunt ontvangen onder uw eigen linux hosting pakket & domeinnaam naar keuze (uwkeuze@uwdomein.nl).

Verder is het onze taak, als linux hosting provider, om te zorgen dat uw website altijd snel is en 24 uur per dag bereikbaar blijft. Hostingpower Internet Services zorgt er niet alleen voor dat u gebruik kunt maken van de nieuwste mogelijkheden op het gebied van linux hosting maar wij helpen u ook met het beheren van uw website / linux hosting pakket.

Keuze uit meerdere databases
Elke linux hosting pakket krijgt standaard de beschikking over een MySQL en PostGreSQL database.

Automatische back-up van websites
Uw linux hosting pakket word elke nacht automatisch op onze backupserver gekopieerd en opgeslagen zodat er geen belangrijke informatie verloren kan gaan. Voor een kleine meerprijs is het mogelijk een kopie van uw linux hosting pakket op DVD te plaatsen.

Ondersteuning bij verhuizing of migratie
Onze medewerkers begeleiden nauwkeurig de migratie of verhuizing van uw huidige hosting provider zodat er geen downtime ontstaat gedurende de overgang naar uw nieuwe linux hosting server.

Up to date software
Onze hosting servers zijn gebaseerd op linux. Verder wordt er op de linux hosting server gebruik gemaakt van diverse technieken zoals PHP4, PHP5, Zend optimizer, XML, GD2, OpenSSL. Wilt u een overzicht van alle actuele softwareversies en uitbreidingen op de linux hosting servers neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Uitgebreid control panel
U kunt de belangrijksteonderdelen van uw linux hosting pakket zelfstandig beheren via het uitgebreide linux hosting controlpaneel. Het is hiermee mogelijk uw databases, statistieken, mailinglijsten, e-mailadressen en domeinen via onze linux hosting controlepaneel te beheren. Zo kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk extra e-mail adressen toevoegen aan uw linux hosting pakket en kunt u via programma’s zoals phpmyadmin online werken met uw database. De linux hosting controlepaneel die wij hiervoor gebruiken is CPanel, dit is een van de grootste en gebruiksvriendelijkste linux hosting controlpaneel die er op dit moment is.

Samenwerkende en onafhankelijke specialisten
Heeft u behoefte aan een onafhankelijke derde partij voor uw website / linux hosting pakket, uw belang staat bij ons altijd voorop. Heeft u juist behoefte aan een betere samenwerking tussen de ontwikkelaar en de beheerder van uw website/ linux hosting pakket, wij houden u voortijdig op de hoogte van eventueel onderhoud en worden noodzakelijke veiligheidsupdates op de linux hosting servers in overleg met u.