Windows Hosting

Windows Hosting ruimte op het internet kunt u snel en gemakkelijk bestellen via Hostingpower Internet Services. Windows Hosting ruimte kunt u gebruiken voor het plaatsen van uw eigen website, Applicaties, bestanden e.d.

Als Windows hosting provider zorgen wij ervoor dat uw eigen domeinnaam aan uw website / Windows hosting pakket wordt gekoppeld en dat u email kunt ontvangen onder uw eigen Windows hosting pakket & domeinnaam naar keuze (uwkeuze@uwdomein.nl).

Verder is het onze taak, als hosting provider, om te zorgen dat uw website altijd snel is en 24 uur per dag bereikbaar blijft. Hostingpower Internet Services zorgt er niet alleen voor dat u gebruik kunt maken van de nieuwste mogelijkheden op het gebied van Windows hosting maar wij helpen u ook met het beheren van uw website / Windows hosting pakket.

Keuze uit meerdere databases
Bij alle Windows hosting pakketten krijgt u standaard de beschikking over een MySQL en PostGreSQL database.

Automatische back-up van websites
Uw Windows hosting pakket wordt elke nacht automatisch op onze backupserver gekopieerd en opgeslagen zodat er geen belangrijke informatie verloren kan gaan. Voor een kleine meerprijs is het mogelijk een kopie van uw Windows hosting pakket op DVD te plaatsen.

Ondersteuning bij verhuizing of migratie
Onze medewerkers begeleiden nauwkeurig de migratie of verhuizing van uw huidige Windows hosting provider zodat er geen downtime ontstaat gedurende de overgang naar uw nieuwe Windows hosting server.

Up to date software
Onze Windows hosting servers zijn gebaseerd op Windows. Verder wordt er op de Windows hosting server gebruik gemaakt van diverse technieken zoals PHP4, PHP5, XML, GD2, OpenSSL. Wilt u een overzicht van alle actuele softwareversies en uitbreidingen van de Windows hosting servers neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Uitgebreid control panel
U kunt de belangrijksteonderdelen van uw Windows hosting pakket zelfstandig beheren via het uitgebreide Windows hosting controlepaneel. Het is hiermee mogelijk uw databases, statistieken, mailinglijsten, e-mail adressen en domeinen via onze Windows hosting controlepaneel te beheren. Zo kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk extra e-mail adressen toevoegen aan uw Windows hosting account en kunt u via programma’s zoals phpmyadmin online werken met uw database. Het Windows hosting controlepaneel dat wij hiervoor gebruiken is Plesk, dit is een van de grootste en gebruiksvriendelijkste Windows hosting controlepaneel die er op dit moment is.

Samenwerkende en onafhankelijke specialisten
Heeft u behoefte aan een onafhankelijke derde partij voor uw website / Windows hosting pakket, uw belang staat bij ons altijd voorop. Heeft u juist behoefte aan een betere samenwerking tussen de ontwikkelaar en de beheerder van uw website / Windows hosting, wij houden u voortijdig op de hoogte van eventueel onderhoud en worden noodzakelijke veiligheidsupdates op de Windows hosting servers in overleg met u.