Over ons

Hostingpower Internet Services is ontstaan uit ongenoegen met de werkwijze van de meeste hosting providers. Wij hebben ons volledig gericht op de nauwe samenwerking tussen Hostingpower en de klant. U krijgt bij ons persoonlijk advies, en wij gaan alleen een overeenkomst aan waar beide partijen zich in kunnen vinden!

Hostingpower Internet Services is een dynamische onderneming die constant inspeelt op veranderingen in de markt. Zo ondersteunen wij een groot scala aan diensten. Niets is makkelijker dan één bedrijf voor al uw ICT-diensten. O.a. met hosting, colocatie, netwerkbeheer, ADSL aansluitingen en uw persoonlijke server(s).

Daarnaast bent u, dankzij de flexibele en schaalbare bedrijfsstructuur, verzekerd van blijvende kwaliteit. Voor de nieuwe internetondernemer is Hostingpower Internet Services de ideale partner. Het grote en steeds sneller groeiende klantenbestand van Hostingpower Internet Services bewijst dat.

Alle prijzen die op deze website vermeld worden, zijn de werkelijke prijzen. Er komen dus geen extra (verborgen) kosten zoals administratiekosten.