Referenties

Cartridge World Benelux
Cartridge World Benelux is een jonge organisatie die in oktober 2004 met een Pilotshop in Breda van start is gegaan met de hervulling- en verkoop van inkt en lasercartridges. Gezien het succes in Breda, kwam er al snel behoefte aan een bedrijf wat kon voorzien in de bouw- en ondersteuning van een eigen website. Hostingpower bleek voor ons een uitstekende partner om dit uit te voeren. Met name de prima samenwerking en service heeft onze relatie tot een wederzijds succes gemaakt. Gezien deze positieve ervaring is er al snel contact ontstaan tussen de Cartridge World Benelux Franchise organisatie te Duitsland en Hostingpower.

Hieruit is een prima samenwerking ontstaan door het gehele beheer en uitvoering van de Cartridge World hosting / website in handen te geven van Hostingpower.

Cartridge World Breda /Benelux  beveelt u Hostingpower dan ook graag aan als een creatief en betrouwbare partner voor uw Hosting- en website beheer/uitvoering.

 

Robiz Hosting
Je moet doen waar je goed in bent waren destijds de gedachten. Toch vonden we dat we onze klanten een dienst moesten bieden waarbij we de door ons ontworpen websites op een stabiele en goede hosting omgeving konden onderbrengen. Destijds viel ons oog op Hostingpower ene jonge maar zeer dynamisch en vooruitstrevende organisatie. Nu enkele jaren later hebben we nog geen dag spijt gehad van onze keuze.

Hostingpower is een zeer betrouwbare partner waarbij flexibiliteit voorop staat.

 

Heineken Music Hall
Heineken Music Hall koos in 2007 voor de diensten van Hostingpower Internet Services. Een site boordevol interactie en animatie. We hebben in samenwerking met de designers en Heineken Music Hall een snelle en goed bereikbare site weten neer te zetten.

 

Rogier van Oosterhout
Rogier is trainer, programmamaker, producer, verslaggever en/of presentator voor diverse bedrijfs- en tv-producties. Maar werkte ook ruim 2 jaar als voice-over voor Net5. Ook voor deze multimediale duizendpoot hebben we een perfect passende oplossing weten te vinden.