Reseller Hosting

Reseller hosting is verstandig om gebruik van te maken als u een eigen hosting of webdesign bedrijf begint of bent u in het bezit van een hosting of webdesign bedrijf, maar u wilt niet de grote investeringen in servers doen? Dan is de reseller hosting de oplossing voor u! Met reseller hosting krijgt u de mogelijkheid om zelf uw eigen hosting accounts en pakketten aan te maken! De reseller hosting server zal dus worden beheerd door ons, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de uptime.

Doordat u het reseller hosting account zelf beheert heeft u de mogelijkheid om eigen marges te bepalen tegenover uw klanten. Hostingpower Internet Services zal dan ook op geen enkele manier zichtbaar zijn voor uw klanten, waardoor het lijkt dat uw reseller hosting account een eigen server is.

Hostingpower Internet Services vertrouwt in haar netwerk en servers en garandeert daarom bij alle reseller hosting pakketten een uptime van 99,99%. Dit is de gemiddelde uptime die Hostingpower Internet Services heeft behaald met zijn reseller hosting servers.

Keuze uit meerdere databases
Bij alle reseller hosting pakketten krijgt u standaard de beschikking over een MySQL en PostGreSQL database.

Automatische back-up van websites
Uw reseller hosting pakket wordt elke nacht automatisch op onze backupserver gekopieerd en opgeslagen zodat er geen belangrijke informatie verloren kan gaan. Voor een kleine meerprijs is het mogelijk een kopie van uw reseller hosting pakket op DVD te plaatsen.

Ondersteuning bij verhuizing of migratie
Onze medewerkers begeleiden nauwkeurig de migratie of verhuizing van uw huidige reseller hosting provider zodat er geen downtime ontstaat gedurende de overgang naar uw nieuwe reseller hosting server.

Up to date software
Onze reseller hosting servers zijn gebaseerd op reseller. Verder wordt er op de reseller hosting server gebruik gemaakt van diverse technieken zoals PHP4, PHP5, XML, GD2, OpenSSL. Wilt u een overzicht van alle actuele softwareversies en uitbreidingen van de reseller hosting servers neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Uitgebreid control panel
U kunt de belangrijksteonderdelen van uw reseller hosting pakket zelfstandig beheren via het uitgebreide reseller hosting controlepaneel. Het is hiermee mogelijk uw databases, statistieken, mailinglijsten, e-mail adressen en domeinen via onze reseller hosting controlepaneel te beheren. Zo kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk extra e-mail adressen toevoegen aan uw reseller hosting account en kunt u via programma’s zoals phpmyadmin online werken met uw database. Het reseller hosting controlepaneel dat wij hiervoor gebruiken is CPanel, dit is een van de grootste en gebruiksvriendelijkste reseller hosting controlepaneel die er op dit moment is.

Samenwerkende en onafhankelijke specialisten
Heeft u behoefte aan een onafhankelijke derde partij voor uw website / reseller hosting pakket, uw belang staat bij ons altijd voorop. Heeft u juist behoefte aan een betere samenwerking tussen de ontwikkelaar en de beheerder van uw website / reseller hosting, wij houden u voortijdig op de hoogte van eventueel onderhoud en worden noodzakelijke veiligheidsupdates op de reseller hosting servers in overleg met u.